SportExpressen Play livesänder SM-finalserierna

Helgen 17-18 april inleds elitseriesäsongens stora crescendo. Se samtliga SM-finalmatcher via SportExpressen Play!

Efter en lång och speciell säsong innehållande noggranna förberedelser och träningsläger, över 200 grundseriematcher, Grand Prix och ett intensivt slutspel där fyra av fem faser avverkats, är vi nu framme vid volleybollsäsongens absoluta höjdpunkt; SM-finalerna!

Svenska mästare ska koras och kommer så göras i bäst av tre matcher. På damsidan ställs grundseriesegrande Hylte/Halmstad mot ärkerivalen Engelholm, som jagar sjätte raka SM-guldet På herrsidan väntar ett hett helhalländskt derby mellan gultippade Hylte/Halmstad och ett Falkenberg som genomgått något av en metamorfos under andra halvan av säsongen.

Volleyboll, och inte minst SM-finalerna, upplevs bäst på plats, men i en tid där publik inte kan bänka sig på läktarna är det med stor glädje Svenska Volleybollförbundet kan erbjuda möjligheten att följa guldstriderna via SportExpressen Play, som kliver in och livesänder samtliga finalmatcher.

– Fantastiskt roligt! Genom SportExpressen Play kommer svensk elitvolleyboll nå en helt ny grupp av sportälskande tittare. Det känns bra och kul att vårt arbete med att tillgängliggöra och synliggöra volleyboll för en bredare publik ger resultat, säger Martin Kihlström, förbundschef på Svenska Volleybollförbundet.

Så ser du finalsändningarna

På SportExpressen Play sänds SM-finalerna med TV-produktion av Sportsground. Tillgång till finalsändningarna fås genom att teckna abonnemang (ingen bindningstid) på SportExpressen Play eller genom att köpa matcherna styckvis (pay-per-view). Läs mer på www.sportexpressenplay.se!

FYRA FÖRSTA FINALERNA
17 april 16:00: Engelholm vs Hylte/Halmstad Final 1:3 (d)
18 april 17:00: Falkenberg vs Hylte/Halmstad Final 1:3 (h)
21 april 19:00: Hylte/Halmstad vs Engelholm Final 2:3 (d)
22 april 19:00: Hylte/Halmstad vs Falkenberg Final 2:3 (h)

*Information till VolleyTV:s prenumeranter
Sändningarna ingår för VolleyTV:s prenumeranter och säsongskortsinnehavare. Ett separat utskick med instruktioner kommer att skickas ut inför helgens inledande matcher. Vi ses på SportExpressen Play!

SM-SLUTSPEL DAM
Finalserie: Hylte/Halmstad (1) vs Engelholm (2)
Bronsfinal: Örebro (3) vs Gislaved (4)


SM-SLUTSPEL HERR
Finalserie: Hylte/Halmstad (2) vs Falkenberg (4)
Bronsfinal: Sollentuna (1) vs Örkelljunga (3)

LÄNKAR
• Så avgörs SM-slutspelet 2021
• Elitseriens webbplats: www.elitserienvolleyboll.se
• Serieportalen, alla förbundsserier samlade: www.volleyboll.se/serieportalen
• Volleybollförbundets webbplats: www.volleyboll.se
• Spelschema SM-slutspel dam
• Spelschema SM-slutspel herr