“Omstart” med fem livestreamade helgmatcher

Efter ett planerat uppehåll är Elitserien tillbaka med en ny härlig omgång! Elitserienvolleyboll.se levererar förutsättningar samt länkar till livescore och livesändningar inför helgens fem matcher.

Efter nära två veckor utan spel återupptas grundserien. Tio lag i svensk elitvolleybolls finrum gör sig redo för helgens bataljer, som alla avgörs under lördagen.

Faktum är dock att “omstarten” inleddes redan i tisdags när Örebro besegrade derbyrivalen Lindesberg i tre raka akter. Matchen streamades via volleytv.se och finns att se i repris. Med de fem drabbningar som nu följer är känslan att vi är igång igen på allvar. Ytterligare tre matcher var planerade att spelas i helgen, men har blivit framskjutna.

En av lördagens höjdpunkter hittar vi i mötet mellan Lunds VK och gästande Falkenbergs VBK. De båda kombattanterna befinner sig inom två poäng från varandra i tabellen, som toppas av obesegrade Sollentuna VK.

Lördagens hemmalag Lund har imponerat under säsongsinledningen och står noterade för fyra segrar av fem möjliga och på totalt nio poäng, vilket räcker till en fjärdeplats. FVBK jagar i sin tur från en sjätteplats med sju poäng efter två segrar och lika många förluster. En bortaseger med 3-1 eller 3-0 i lördagens drabbning skulle dock innebära att hallänningarna klättrar om sina motståndare i tabellen.

Alla matcher streamas

Samtliga matcher som spelas i både Elitserien och lägre divisioner går att följa via livescore och livestatistik på Serieportalen, där alla serier som ingår i Svenska Volleybollförbundets seriesystem finns samlade.

Elitseriematcherna visas dessutom samlat på Serieportalen med Elitseriens nya streamingtjänst, volleytv.se, för pay-per-view-tittare och prenumeranter. Trogna tittare som streamade matcher under inledningen av säsongen fick tidigare under veckan ett exklusivt erbjudande skickat till mejladressen som uppgavs vid registrering.

Skaffa ett konto nu och se varje superspike, monsterblock och serveess från alla grundserieomgångar och slutspelsfaser! Intäkterna går till föreningarna och deras verksamhet. Häng med på den spännande resan från början, hela vägen fram till att vi korar svenska mästare våren 2021!

Läs mer om streamingalternativen och hur du registrerar ett konto!

Foto: Robert Boman

HELGENS MATCHER

Dammatcher
2020-11-06
15:00 Värnamo vs Engelholm
17:00 Sollentuna vs Linköping
17:30 Lund vs Hylte/Halmstad

Herrmatcher
2020-11-06
15:00 Lund vs Falkenberg
16:00 Uppsala vs Habo

LÄNKAR
Streaming säsongen 2020/21 (Alternativ, Frågor & svar, med mera)
• Så avgörs elitseriesäsongen 2020/21
• Spelschema damer
• Spelschema herrar
• Elitseriens webbplats: www.elitserienvolleyboll.se
• Serieportalen, alla förbundsserier samlade: www.volleyboll.se/serieportalen
• Volleybollförbundets webbplats: www.volleyboll.se