Dags för nästa slutspelsrunda!

Nu är första rundan av årets slutspel färdigspelat och helgen bjuder på nästa runda av kvartsfinaler. Vi samlar tider och länkar till livesändningar!

Efter de inledande matchserierna i årets slutspel har vi nu förutsättningarna klara för nästa runda.

DAM

På damsidan går Örebro och Engelholm direkt till semifinal efter att även Engelholm säkrade direktplatsen nu i veckan. Deras motståndare från tidigare serier gör istället upp med vinnarna ur åttondelsfinalerna i kvartsfinal tre och fyra, där segrarna spelar semifinal därefter. Dessa matchserier startar nu på söndag när Hylte/Halmstad möter Gislaved och Lindesberg gör upp med Sollentuna.

2019-03-31
12:30 – Hylte/Halmstad vs. Gislaved (Livesändning!)
16:00 – Lindesberg vs. Sollentuna (Livesändning!)

Livescore från samtliga dammatcher!

HERR

Bland herrarna blev Hylte/Halmstad klara för semifinal som första lag medan Linköping fick spela ytterligare matcher i den tighta serien mot Falkenberg. Men det var till slut Linköping som knep semifinalplatsen.

Därmed väntar kvartsfinal nummer tre och fyra, ett återkval i slutspelet, mellan Örkelljunga och Sollentuna respektive Falkenberg och Habo. Vinnaren ur dessa serier går senare till semifinal och de första matcherna spelas nu på söndag.

2019-03-31
16:00 – Örkelljunga vs. Sollentuna (Livesändning!)
17:00 – Falkenberg vs. Habo (Livesändning!)

Livescore från samtliga herrmatcher!

Läs mer om Elitseriens nya slutspelsupplägg här.

Här hittar ni spelschemat för damernas slutspel!

Här hittar ni spelschemat för herrarnas slutspel!

Foto: Robert Boman.