Inför: Tierp vs. Sollentuna

Det är dags för säsongens första “derby” för Tierp Volley när Sollentuna kommer på besök i Centralhallen. Matchstart: 19.00. Volleykanalen livesänder!

Ett Sollentuna som startat säsongen på ett bra sätt. Tierp startade säsongen svagt men har blivit bättre match för match och i dom senaste fighterna har man ökat på effektiviteten i anfallet samtidigt som man dragit ner på sina egna misstag. Nu har det inte räckt till några poäng senaste omgångarna då man ställts mot väldigt starkt motstånd. Förhoppningsvis kan man fortsätta utveckla sitt eget spel så att poängen börjar ramla in. Det brukar bli jämna och spännande matcher mellan dom här lagen så vi hoppas på en härlig tillställning ikväll. Matchen sänds via Volleykanalen och startar kl 19:00.

Text: Micke Lind, Tierp