Inför: Lund vs Engelholm

Ikväll, onsdagen den 19 oktober kl 19:00, är det dags för hemmapremiär för nykomlingen Lunds VK. Regerande svenska mästarna Engelholm står för motståndet.

Ikväll onsdag spelar Lunds VK hemmapremiären i Elitserien och det är ingen dussinmotståndare som står på andra sidan nätet, nämligen de senaste två årens svenska mästare – Engelholms VS. Det är en match som laget sett fram emot länge och tränare Michael Jensen har följande att säga:
– Utan tvekan kommer detta bli en tuff match för oss. Vi ska fokusera på oss själva och försöka att spela det spelet vi jobbar på varje vecka. Efter matchen mot Sollentuna har vi självklart många grejer att fixa, men det går inte att göra på två dagar. Vi ska göra det bättre för att utnyttja bra matchups och se till att vi håller oss till det aggressiva spel vi gillar att spela.
– Engelholm kommer hit med tre raka vinster, bland annat mot två lag från topp-3 förra säsongen. Det kommer som sagt att bli tufft, men vi vill göra allt för att skapa en bra match för hemmapubliken och vem vet… bollen är rund.

Laget kommer imorgon få hjälp med invigningen av hemmapremiären av ingen mindre än Zoran Roganović.

Matchinfo:
Lunds VK – Engelholms VS
Matchdag: Onsdag 19/10
Tidpunkt: 19:00
Spelplats: Idrottshallen, Högevall
Domare: Johan Magnusson & Caroline Wallin

Kontakt:
Michael Jensen, huvudtränare, +45 28 89 53 32
Linus Oscarsson, sportchef, 0706-395415
Stefan Sjöström, klubbchef, 0705-831528