Streama hela säsongen med VolleyTV

En ny elitseriesäsong hägrar, med fullspäckad premiärhelg 25-26 september. På volleytv.se visas alla matcher från både grundserien och SM-slutspelet!

Elitvolleyboll upplevs bäst på plats, men det är också världens bästa TV-sport. Därför är det med stor glädje Svenska Volleybollförbundet och elitserieklubbarna fortsatt kan erbjuda såväl nyfrälsta som redan inbitna volleybollfantaster möjligheten att se alla elitseriematcher samlat på streamingplattformen volleytv.se.

Paketlösningar för kommande grundserie och SM-slutspel presenteras på elitserienvolleyboll.se under premiärveckan och går då samtidigt att köpa på www.volleytv.se. Precis som förra säsongen kommer det finns olika alternativ att välja mellan beroende på om du är hängiven supporter, allmän volleybollälskare eller gillar att titta på specifika matcher.

Häng med på den spännande resan från början, hela vägen fram till att vi korar svenska mästare våren 2022!

Kan utvecklas och avanceras

VolleyTV lanserades inför säsongen 2020/21 och bygger på GeniusLive, en automatiserad livestreamingtjänst och produktionslösning som gör att köpare kan se alla elitseriematcher direkt och i repris integrerat i Serieportalen. Då som nu går intäkterna till elitserieklubbarnas verksamhet.

Produktionen utgörs i sitt grundutförande av en fast enkameralösning med grafik. Föreningar med möjlighet och resurser kan även utveckla och avancera sändningarna.

Under “premiärsäsongen” 2020/21 levererade klubbarna över 250 livestreamade matcher från grundserie, Grand Prix och SM-slutspelet. Aldrig tidigare har svensk elitvolleyboll varit så tillgängligt för så många.

– Lanseringen av VolleyTV var ett viktigt steg i vår strävan efter att synliggöra volleyboll för en bredare publik. Under första säsongen med tjänsten fick vi ett härligt gensvar och bevis på att intresset är stort både inom och utom rörelsen. Satsningen gav direkt effekt då SM-finalserierna köptes in av Bonnier News för att visas i SportExpressen Play, samtidigt som highlights vid upprepade tillfällen plockades från VolleyTV för att visas i sportnyhetssändningar. Det är viktiga kvitton som ger självförtroende och energi till klubbarnas och förbundets fortsatta arbete, säger Martin Kihlström, nationell förbundschef på Svenska Volleybollförbundet.

VolleyTV är en betaltjänst, men det är viktigt att komma ihåg att sändningarna på plattformen är ett resultat av ideellt engagemang i klubbarna. Alla parter jobbar alltid med målet att leverera stabil streaming. Tänk därför på att visa hänsyn och förståelse om en sändning på något sätt brister. I händelse av att en driftstörning uppstår kontaktas hemmalaget av leverantören, som tillsammans försöker åtgärda problemet snarast möjligt.

Redan kund?
Då är det bara att luta sig tillbaka och njuta av premiäromgången. Prenumeranter kontaktas via mejl med ytterligare information.

LÄNKAR
Så avgörs elitseriesäsongen 2021/22
Serieportalen – alla förbundsserier samlade
Spelschema Elitserien dam
Spelschema Elitserien herr