Örebro Volley kompletterar truppen med Carly De Hoog, 24 år, från USA

Örebro har nu gjort klart med sin tolfte spelare valet föll till slut på den 24 årige amerikanskan Carly De Hoog, Carly gör sitt första år som professionell volleybollspelare men har gått 5 år på University of Washington och sedan i våras tränat på US National Team Training Center.

Vad säger då tränare Jonas Svantesson om denna värvning?

– Det har tagit lite tid att hitta den rätta men jag tror och hoppas att Carly kommer att kunna ge oss den dimensionen i vårt spel som behövs för att kunna utmana topplagen senare i vår. Carly har fått väldigt goda vitsord från sina gamla tränare på University of Washington och beskrivs som en hårt jobbande volleybollspelare som är van att ta mycket ansvar och gillar när det blir tighta lägen och tvekar inte för att få sista passet i matchen.

Carlys egna ord om flytten och valet av Örebro Volley

I am very excited to play my first season of professional volleyball with Örebro Volley. I hope to learn a lot from my coach and my teammates and compete to win games throughout season. I’m looking forward to the experience of living and playing volleyball in Sweden for the next 6 months!   

 

Kort fakta om Carly:

Carly De Hoog

Ålder: 24

Längd: 194

Position: Höger Spiker

Klubb: University of Washington

Nationalitet: USA

 

/ Örebro Volley

Bild: Örebro Volley

Elitserienvolleyboll.se