Viktiga poäng på spel när ÖVK och Habo drabbar samman

Kl 19:00 drar andra matchen för säsongen mellan Habo Wolley och Örkelljunga VK igång. Båda lagen ligger på samma poäng i tabellen så fjärdeplaceringen och tillika GP-platsen ligger alltså i potten för det lag som vinner matchen.

Habo besegrade senast Örkelljunga på hemmaplan med stabila siffror, men det skånska laget har sedan dess bättrat på sitt spel. Man har vunnit tre av de fyra senaste matcherna, medan Habo har förlorat två av sina tre senaste. Det gäller för Habo att nu vända trenden och prestera lika bra, om inte bättre, som i förra mötet.

Habos trupp är i skrivande stund helt intakt, då Linus Ekstrand visat att han är tillbaka från fotskadan. Örkelljunga har dock tyvärr större problem där landslagsmeriterade Peter Lundgren fortfarande inte är tillgänglig för spel på grund av hälsporre. Enligt klubbens hemsida har också talangfulle passaren Ludvig von Sydow nyligen åkt  på en knäskada där man befarar att menisken har drabbats. Örkelljungas japanska importpassare, Shun Imamura, kommer dock förmodligen klara av ansvaret med sitt tidigare uppvisat snabba passningsspel.

Vi ser fram emot en spännande match i Örkelljungas nya sporthall!

Datum: Torsdag 24 november
Tid: 19:00
Plats: Forum, Örkelljunga

Text: Elias Carlsson
Foto: Torbjörn Gemhed