Inför: Habo vs Örkelljunga

Nu på söndag kl 16:00 startar första matchen mot Örkelljunga för säsongen. En viktig kamp om tabellplacering!

Örkelljunga har inlett sin säsong med två vinster och en förlust. För närvarande ligger Habo Wolley två poäng före i tabellen, med en match mer spelad. Kan Habo fortsätta på segersviten så kommer det betyda ett viktigt försprång i tabellen!

Örkelljunga VK har dragit till sig vissa intressanta spelare i år. Australiensiska centern Trent O`Dea, japanska passaren Shun Imamura och liberon Filip Nilsson från RIG är några av de nya ansiktena i år. Tobias Persson, som i fjol var med och vann guld med Falkenberg, har nu valt att gå tillbaka till Örkelljunga. Etablerade spelare såsom högerspiker Thomas Vilimas och vänsterspiker Peter Lundgren stannar även i år kvar i klubben. Tyvärr har dock Peter fått hälsporre och kommer inte spela på ett par veckor.

För Habos del gäller det att på söndag att spela med samma självförtroende som visades upp mot Falkenberg i tisdags. Örkelljunga är en tuff motståndare som tar volleyboll seriöst och siktar högt.

Datum: 30 oktober
Tid: 16:00
Plats: Habo Sporthall

Text: Elias Carlsson