Regerande mästarna på besök i Habo

Nu på tisdag kl 19:00 spelar Habo Wolley sin fjärde match för säsongen. På andra sidan nät kommer regerande mästarna Falkenberg VBK stå som motståndare.

Falkenberg har inlett säsongen på bästa möjliga sätt med fyra vinster på fyra matcher. Även de har tappat en hel del spelare från förra året, så har de föga förvånande också lyckats göra intresseväckande värvningar. Talangfulla Victor Nielsen från RIG Falköping och beachvolleybollmästaren Christofer Lewin är två intressanta svenska namn. En amerikansk spiker vid namn Madison Hayden, samt de två brasilianarna Jean Prado Silva och Pedro Mendes utgör i år Falkenbergs importspelare. Alla tre ligger redan högst upp på poänglistorna, så det gäller för Habo Wolley och coach Alessandro att sätta stop för dem tidigt.

För Habos del var vinsten i Tierp viktig för självkänslan. Om Habo Wolley, med hemmaplan och publiken som fördelar, kan spela självsäkert och avslappnat på tisdag kväll finns absolut möjligheter att utmana mästarna. Under sen försäsong spelade Habo en träningsmatch mot Falkenberg, där Habo vann med 3-2. Kom till Habo Sporthall och se till att det återupprepas!

Datum : Tisdag 25 oktober
Tid : 19:00
Plats : Habo Sporthall

Text: Elias Carlsson, Habo