Säsongens längsta roadtrip för Habo

Efter förlust förra helgen mot Sollentuna laddar nu Habo Wolley för bortamatch mot ytterligare ett elitserielag från Uppland.

Tierp Volley har nästan rutinmässigt rekryterat tre kanadensiska spelare varje år över de gångna säsongerna, och så är fallet även i år! Jackson Maris, Thomas Lyon och Nicolas Dubinsky är tre tongivande spelare som Habo Wolley måste hålla ögonen på när matchen blåses igång på lördag kl 15:00. Elitlaget reser under fredagen upp för övernattning i Uppsala, och sedan vidare till Tierp på lördag.

Inför förra helgen var det osäkerheter kring om lagkaptenen i Habo, Roy Powell, skulle hinna bli spelklar i tid till matchen. Nu vet man dock vilka förutsättningarna är inför denna match, och laget har haft en vecka att träna ihop sig ytterligare på.

Tierp har redan hunnit spela tre matchen och har inlett med en vinst och två förluster, medan Habo Wolley har en vinst och en förlust. Båda lagen kommer med säkerhet vara mycket taggade på en seger som kan ta dem högre upp i tabellen!

Matchen kan ses på volleykanalen (länk nedan), som denna helgen sänder två matcher.

Tierp vs Habo
Datum: 22 oktober
Tid: 15:00
Plats: Centralhallen, Tierp

Matchen livesänds här: http://volleykanalen.se/live/161022

Text: Elias Carlsson
Foto: Torbjörn Gemhed