Habo Wolley laddar för bortamatch i Sollentuna

Sollentuna Volley tar på lördag eftermiddag emot Habo Wolleys elitlag. Läs vad Sollentunasonen Jakob Molin, numera spelare i Habo, har att säga inför matchen!

Många spelare som går ut från volleybollgymnasiet i Falköping (RIG) går tillbaka till sina hemmaklubbar. Jakob Molin valde istället att direkt gå till Habo Wolley!

Hur trivs du i klubben och laget än så länge?
– Jag trivs bra! Det är ganska roligt att bo ihop med proffsen, det är bra träningar och laget är består av sköna killar. Alessandro är bra som tränare och vet vad man behöver göra för att förbättra sig.

Hur känns det att åka upp till moderklubben Sollentuna och istället representera Habo?
– Det ska bli kul att möta dem! Jag har spelet mot dem flera gånger med RIG, och jag känner ju laget ganska bra, så det känns mest bara roligt.

Ni har ju spelat mot Sollentuna under försäsongen, vad tror du om deras chanser mot er på lördag?
– Ja de vann ju då, men jag tycker vi spelade rätt dåligt den matchen. Kommer vi upp i nivå tror jag vi har goda chanser att vinna. Om vi spelar bra tror jag att vi vinner även om Sollentuna också spelar bra.

Hur känns formen för dig nu när försäsongen är slut?
– Jag är inte trött alls faktiskt, de senaste två veckorna har jag känt mig jättepigg. Alessandros gymschema och förebyggande åtgärder tror jag har hjälpt till att undvika skador, istället känner jag mig pigg och stark.

Taggad för seger?
– Alltid taggad för seger!

Datum : Lördag 15 oktober
Tid : 17:00
Plats : Arena Satelliten, Sollentun

Text: Elias Carlsson, Habo