August Borna firar vunnen poäng (foto: Petter Borna)

Inför Lund – Falkenberg

Imorgon lördag stundar ett på förhand upphaussat möte när Lund tar emot Falkenberg i Idrottshallen. Förutom det jämna tabelläget och Grand Prix-platser som står på spel så ska det givetvis bli spännande att se när Faeez Alloush och August Borna nu ställs mot sina forna lagkamrater.

– Givetvis kommer det bli en speciell match på många sätt, menar Faeez Alloush. Det finns många känslor efter tre år i Falkenberg med flera framgångar att minnas men jag hoppas både jag och laget kan behålla fokus på vår sida och hålla oss till det vi ska göra.

Både Lund och Falkenberg ligger på 9 poäng inför matchen efter tre segrar och två förluster i de inledande omgångarna. Den som går segrande ur morgondagens match kommer haka på topplagen i kampen om platser till Grand Prix-slutspelet som avgörs i mitten av januari.

Klart det är ett inspirerande läge, konstaterar en glad August Borna. Det gäller att vi vidhåller energin och servepress från förra helgen för att vi ska ha en chans att vinna.

Matchinfo:
Lunds VK – Falkenberg VBK
Matchdag: Lördag 27/10
Tidpunkt: 15:00
Spelplats: Idrottshallen
Domare: Dimitris Kalomoiris & Johan Magnusson
Matchvärd: Stadium

Länkar:
Tabellen: Elitserien
Inför matchen: Falkenbergs tankarJämförelse av spelare
Hemsida: Lund & Falkenberg

Bilden: August Borna firar vunnen poäng (foto: Petter Borna)
Text: Lunds VK