Ska Tierp få stopp på Falkenberg?

Tierp Volley beger sig till västkusten för match nr 2 i kvartsfinalserien där man ställs mot hemmafavoriten Falkenbergs VBK . Det första mötet vanns av FVBK med 3-1.

Tierp gjorde en bra match när lagen möttes uppe i Tierp i lördags. Man lyckades bra i mottagen och hade en stabil servepress genom hela matchen. Däremot gjorde man på tok för många egna misstag vilket förstås berodde på att man var tvungen att chansa lite i sitt spel. Det blir nog viktigt att man vågar chansa lite även i denna match men förhoppningsvis så har man lite mer tur med marginalerna den här gången.

Tierp kommer till matchen med ett gott självförtroende efter att ha spelat ett antal bra matcher senaste veckorna och det känns absolut som man har förmågan att störa Falkenberg på riktigt vilket vore en skön skräll.

Matchen spelas onsdag 19:00 i Falkenberg. Förhoppningsvis streamas den så vi alla får chansen att njuta av lite bra volleyboll, annars får vi hålla tillgodo med livescore.

Micke Lind, Tierp Volley