Hylte/Halmstad drömstartar säsongen

Säsongens första elitvolleybolltitel är utdelad!
Supercuptrofén åker med hem till Halland efter fredagens holmgång i Odenhallen, Falköping, där Hylte/Halmstad avgick med segern i skiljeset.

En säsongspremiär som lovar gott!

Herrarnas supercupfinal gick hela vägen till fem set. Och när de var spelade stod klart att mästartiteln stannar i Hylte/Halmstads ägo. Segersiffrorna skrevs till 25-18, 25-19, 21-25, 30-32, 15-10.

Tillställningen markerade att elitvolleybollsäsongen 2024/25 nu är igång. Utöver att den erbjöd en ärorik titel att lägga vantarna på, utgjorde den också en viktig värdemätare och en chans att slå an tonen för den nya säsongen.

Med guldet i hamn har den svenska elitvolleyboldominanten från Halland fått en minst sagt skön boost att ta med sig till seriespelet som startar den 28 september.

I morgon, lördag, gör Örebro och Engelholm upp i damernas supercupfinal. Starttid 19:00 i Odenhallen.

Titelmatchen upplevs tveklöst bäst från läktarplats – biljetter köps via TicketCo.se! Länk till annan webbplats. För dig som köpt Guld- eller Helgpaketet till parallellt pågående Svensk Volleyboll Convention ingår inträde till supercupfinalerna.

Du som inte har möjlighet att ta dig till Falköping kan streama tillställningarna via VolleyTV.se Länk till annan webbplats.!