Biljetter: Supercupen inviger elitvolleysäsongen 2024/25

Pokaler på spel pronto!
2024 års upplaga av Svenska Supercupen rivstartar den nya volleybollsäsongen med dubbla finaler i klassiska Odenallen i Falköping. Fredag 13 september drabbar Hylte/Halmstads och Flobys herrar samman. Lördag 14 september är det Örebros och Engelholms damer som gör upp om trofén.

Säkra dina biljetter på TicketCo.se!

Med förra årets instiftande av Svenska Supercupen finns nu en “gyllene trippel” av troféer att tampas om i svensk elitvolleybolls finrum, där Grand Prix och SM utgör övriga.

Precis som under fjolårets premiärupplaga avgörs de båda finalerna i samband med mötesplatsen Svensk Volleyboll Convention i volleyfästet Falköping.

Engelholms damer och Hylte/Halmstads herrar var först ut att lägga beslag på titlarna och har gett sig själva chansen att försvara dem genom återigen kvalificera sig för spel.

Örebro Volley, 2024 års svenska mästare på damsidan, samt Floby VK, SM-tvåa på herrsidan, utgör utmanarna som radar upp på andra sidan nätet i Odenhallen, där gulddrabbningarna ska stå i dagarna två.

  • Herrfinalen | Fredag 13 sept – 19:00
    Hylte/Halmstad vs Floby
  • Damfinalen | Lördag 14 sept – 19:00:
    Örebro vs Engelholm

Biljetter till Supercupmatcherna finns till försäljning på TicketCo.se! För dig som köpt Guld- eller Helgpaketet till Svensk Volleyboll Convention ingår inträde till supercupfinalerna.