VVK förstärker dubbelt

Vi har glädjen att presentera den fantastiskt roliga nyheten att Albin Bishop Eriksson och Tomasz Mroz från Linköpings VC är klara för VVK.

Albin, som är 29 år gammal, var under förra säsongen spelande tränare för Linköping. Från sin vänsterkant har han under åtta säsonger samlat på sig mängder med medaljer. Han har vunnit tre SM-guld och fyra Grand Prix-titlar med klubben. Som spelare är Albin känd för sin stabila servemottagning och varierade anfallsspel. Med Albin i laget får vi in en ledartyp med värdefull rutin, och även en spelare som producerar mycket poäng.

Även högerspikern Tomasz Mroz har skrivit på för VVK. Tomasz har tidigare spenderat två säsonger i Vingåker, då på lån från Linköping, så det är en spelare Vingåkerspubliken redan har koll på. Den här gången rör det sig dock om en permanent övergång. 26-årige Tomasz har sina styrkor i anfallsspelet och han kommer att tillföra värdefull styrka framåt under kommande säsong.

Varmt välkomna till Sveriges trevligaste volleybollklubb, Albin och Tomasz!