Hittar Örebro tillbaka till vinnarspåret?

Ikväll är det dags för årets första derby mot Lindesberg hemma i Idrottshuset.

Lindesberg har bytt såväl tränare som en mängd spelare inför säsongen. Det fanns nog de som tänkte att det kan bli en mellansäsong för länskollegorna men istället har Lindesberg gått från klarhet till klarhet. Nio segrar och endast förlust mot Engelholm. En riktigt stark inledning på säsongen av Lindesberg och det kommer definitivt bli en tuff nöt att knäcka för Örebro ikväll.

Örebro åkte på en riktig smäll nere i Halmstad i söndags. Ett heltaggat och välorganiserat Hylte/Halmstad gav inte Örebro en chans att komma in i matchen. En av de största förlusterna på länge var ett faktum. Kan Örebro direkt studsa tillbaka efter den läxan?

Det har förstås varit lite konfunderade tankar hos coach Brendan under veckan. Spelarna är rejält revanschsugna och låt oss hoppas att det går ut över Lindesberg ikväll. Det finns alla förutsättningar för en riktigt bra och spännande match där båda lagen givetvis vill vinna lite extra mycket just mot varandra.

Matchstart 19:00

Kan ni inte ta er till Örebro så sänds matchen live här: https://gtvplay.solidtango.com/live/orebro-volley-vs-lindesberg-volley–2

/Örebro Volley

Bild: Peo Sjöberg, Ateljé Änggatan

Elitserienvolleyboll.se