Tierp utan chans mot mästarna

Linköping VC kom till Tierp och visade tydligt att man inte tänkte vara kvar längre än nödvändigt. Nu kunde tyvärr inte hemmalaget bjuda på nåt större motstånd då det blev en match där inte mycket fungerade för Tierp samtidigt som gästerna vägrade bjuda in hemmalaget i matchen.

För alla er som varit inblandade i sportvärlden så vet ni att det ibland är så att man inte kommer in i matchen alls. Det spelar ingen roll hur man försöker, det ser passivt ut, ibland klumpigt, men alla gör givetvis det bästa man kan just då.

Idag var det en sådan match för Tierp och det bästa man kan göra med den nu är att spola ner den, glömma den och börja fokusera på torsdagens match mot Södertälje.

Vi kan inte annat än att gratulera regerande mästarna LVC, bryta ihop och komma igen.

Tierp – LVC  0 – 3 (15-25,18-25, 14-25)

Micke Lind, Tierp Volley