Fri entré när guldfavoriterna drabbar samman

Grindslanten är tillbaka och det bjuds på gratis inträde i Forum Örkelljunga och våra sponsorer skänker 50 kr till Barncancerfonden per åskådare. Ta chansen att stöta ÖVK till sin fjärde raka seger men samtidigt stödja Barncancerfonden.
Antagonisterna från Halland, Hylte/Halmstad spås att ta hem SM-guldet till våren, med ÖVK bekantingen Per-Erik “Perra” Dahlqvist som ny huvudcoach  och lite nya spelar kryddat med en Japansk passare så ser det onekligen riktigt intressant ut.
Förutom den nämnda passaren så har de även lyckats locka hem utlandsproffset Arno Slipac som för två år sedan var med och vann SM-guldet i Falkenberg. Arno har kört mycket rehab för sina knän och inte kunnat träna fullt ut men har ända de tillfällen han har spelat visat på en gryende form. Sen har de värvat in från Brasilien i år igen, en center och en höger som bidrar mycket till laget och kommer bara att bli bättre ju längre säsongen lider. Men fortfarande är den stora stjärnan den unge landslagsspikern Viktor Lindberg, Viktor gjorde en mycket bra sommar i landslaget ochjag tror att det är sista året vi får se Viktor i elitserien. H/H har precis som vi vunnit alla sina matcher förutom mot falkenberg, tittar man på det så kommer det att bli en jämn och spännande batalj precis som vanligt mot H/H.
ÖVK har spelat bättre och bättre under de första matcherna och måste nog komma upp till en liten högre nivå och jämnhet om det ska kunna bli en fjärde raka seger. Det kommer att bli viktigt att hålla sig efter gameplanen men det kommer kanske bli ännu viktigare att komma till matchen tänd men inte spänd,  killarna har velat visa så mycket de senaste matcherna att det blir lite för spänt och då är det lätt att det knyter sig och istället för att man vill att det ska gå snabbt och lätt så går allting långsamt och trögt. Vi måste vara aggressiva redan från första poängen, det är svårt att lägga sig på defensiven i volleyboll och den balansgången mellan att vara aggressiv och avslappnad till att vara aggressiv och spänd den är tunn men ack så viktig att man lär sig.
ÖVK ställer upp med samma manskap som de tidigare matcherna, där Johan Svensson får vänta på seriedebuten några veckor till.