Häftiga utmaningar väntar Tierp i helgen

Centralhallen i Tierp kommer att bjuda på toppvolleyboll i helgen då Sveriges två giganter, dom senaste åren, gästar. Det är Falkenberg och Linköping VC som tar sig ända till Uppland för att spela mot hemmalaget.

Falkenberg som har seriens yngsta trupp har startat säsongen på ett lysande sätt och ändå poängtappet kom i onsdagens match mot Habo som man till slut lyckades vinna med 3-2.

Linköping i sin tur har fyra vinster och en förlust. Lagen möttes redan i premiären och då vann LVC med 3-0 efter tämligen jämna set.

Tierp som kommer till den här helgen med två vinster i bagaget har tagit poäng dom tre senaste omgångarna och fortsätter att utveckla sitt spel. Båda matcherna denna helg blir riktiga värdemätare där man får kvitto på hur långt man kommit och vad man behöver jobba extra med.

Samtliga spelare är friska och krya och man ska göra allt i sin makt för att sno åt sig en eller flera poäng mot gästerna.

För dig som av nån anledning inte kan ta dig till Centralhallen så streamas båda fighterna, länk kommer att finnas på vår FB-sida.

Tierp – Falkenberg,  lördag kl 15:00

Tierp – LVC     söndag kl 17:00

Micke Lind, Tierp Volley