Tierp – Habo

En på förhand helt oviss match mellan två lag som startat lite sämre än vad dom hoppats på. Det är två lag med en hel del nya spelare och vi får nog räkna med att det tar en stund innan allt faller på plats. Lite extra krydda blir det ju att Tierps förre passare Jackson Maris nu gästar Centralhallen iförd Habotröja, vi vet ju alla att han håller hög klass och är otroligt vass i sin serve. En annan spännande detalj i matchen är att ålänningarna Edvard och Jacob Nordlund stöter på varandra för första gången i Elitseriesammanhang.

Det ska bli kul att se om Tierps vänsterkant kan fortsätter att producera poäng och om man kan fortsätta utveckla sitt centerspel. En annan viktig detalj om man vill gå ifrån matchen med seger är att man måste få ner antalet egna misstag.

Tränaren i Tierp, Jonny Macdonald säger om matchen: – Excited to get back on the court and compete. I don’t think either team has started the season they way they wanted. We’re both going to be hungry to get that first win. We had a good week of training and I’m looking forward to having a good match on Sunday

Matchen spelas som sagt på söndag 17.00 och för er som inte har möjlighet att se den på plats så kommer det ut länk till livestream på vår facebooksida.

Micke Lind, Tierp Volley