Linköpings guldmakare till Bundesliga

Wille Nilssons framgångssaga fortsätter. I dagarna blev den storväxte centern klar för tyska TSV Herrsching.

Han är mästare två år i följd – 2015/16 i Portugal och 2016/17  i Sverige med Linköpings VC. Nu tar Wilhelm Nilsson nästa steg i karriären. Centern ä klar för Bundesligaklubben TSV Herrsching.

Wille om sitt år i Linköping och kommande äventyr:
– Jag är supernöjd med säsongen. Jag har trivts väldigt bra i både klubben och staden och jag kan absolut tänka mig att komma tillbaka i framtiden. Vi har haft ett gott gäng med många duktiga spelare och en väldigt duktig tränare som gjort att vi har kunnat träna på hög nivå och bevisligen vara det laget som utvecklades mest och blev bäst.
– Med en så här bra säsong i ryggen känner jag mig redo för nya utmaningar och jag har därför skrivit på för Herrsching inför nästa säsong. Laget kom femma i Bundesliga och satsar hårt inför kommande säsong. Jag hoppas att detta kan vara ett bra steg i min karriär med mycket träning och förhoppningsvis mycket speltid i en bra liga.

Linköpings VC önskar Wille lycka till hans ambition att utvecklas i en bättre liga.