ÖVK vänder upp till Linköping

Vi blev på ett bryskt och hårt sätt medvetna om vad Linköping kan åstadkomma när vi inte sätter dem under press och vi gör en mindre bra prestation, efterdyningar från första semifinalen?

Tror inte att det var efterdyningar från första semifinalen vi var väldigt taggade och trodde på vår plan och oss själva men när vi missade några lägen i början av matchen så blev vi stressade och kände oss jagade när det är vi som ska jaga och få dem att känna den känslan. Tålamod är en dygd, men det kommer att bli väldigt viktigt under resten av semifinalmatcherna att vi lyckas hålla tålamodet och se till vårt eget spel och utföra det vi behöver göra vad än Linköping gör.
Vi vet att vi kan vinna i Linköping och vi har en bra känsla i Linköpingssporthall, det börjar självklart med vårt eget spel och att vi tar tillvara på den chanser vi skapar och kan hålla huvudena kalla när LVC spelar bra. Det var många spelmoment som var bättre i andra matchen än den första tex vår servemottagning var mycket bättre och vi hade ett ännu bättre försvarsspel även fast vi hade ett väldigt bra försvarsspel i första semifinalen. Vårt anfall måste komma upp till samma nivå som första matchen framförallt anfallet efter försvarsräddning vår side-out är okej men när vi själva servar så måste vi ta tillvara på de lägen vi skapar med vårt block/försvarsspel med att vara mer aggressiva och ha ett tuffare förhållningssätt till situationen.