RIG Falköping gästar H/H

Tisdag 7 Februari kl 19.00 i Halmstad Arena

På tisdag kommer volleybollgymnasiets elever på besök i Halmstad Arena. Ett lag som innehåller den största delen av svensk volleybolls talanger. Där har också många av våra H/H-spelare genomgått en del av sin volleybollutbildning. I årets Hylte/Halmstad är det Andréa Jacobsson, Jonna Wasserfaller, Martina Svensson, Tilda Hellgren och Stina Rix som gått på RIG Falköping.

Laget coachas av den nyutnämnde Förbundskaptenen för Sveriges damlandslag Guillermo Gallardo.

 RIG Falköping har haft en tuff säsong så här långt med endast en poäng på kontot i Elitserien, men laget spelar också med flera första- och andraårselever i startuppställningen. Agnes Elm och Hanna Hellvig är normalt lagets bästa poängplockare.

 I Hylte/Halmstad har det varit lite av en återhämtningsvecka efter toppmatcherna mot Engelholm och Örebro, och långresan till Sollentuna. Nu är dock laget igång igen, med tisdagsmatchen mot RIG följt av en ny toppmatch mot ”nyuppvaknade” Lindesberg till helgen.

Hylte/Halmstad Volley kommer till säsongens sista hemmamatch i årets grundserien i Halmstad Arena med bra självförtroende. Samtliga spelare har under de sista dagarna visat upp en stigande formkurva, innan nerträningen startar inför årets slutspel.

Välkomna till match i Halmstad Arena!

Text: Tony Westman, Hylte/Halmstad

Foto: Robin Nylén