Tredje spelaren i herrlaget och första i damlaget i Hylte/Halmstad

Hylte/Halmstad kan idag presentera ett par som förstärker båda elitlagen i klubben. Adam Bradbury är tidigare ett känt namn i Volleybollsverige och han har med sin flickvän Annie Reiswig, som kommer förstärka damlaget.

Annie Reiswig är välskolad, vetgirig och har en bra servemottagning, men hon behöver fortsätta utveckla sitt anfallsspel lite,  anser Dick Runesson som  själv är ny damtränare i Hylte/Halmstad. Dessutom är hon en lagspelare som är duktig på att höja sina lagkamrater. Hon kommer från USA men spelade förra året i Northumbria, Newcastle och där träffade hon Adam.

Adam Bradbury, England,  har ett förflutet som spelande tränare i Vingåker. Adam besökte Vingåker i somras och fick kontakt med Hylte/Halmstads tränare Per-Erik “Perra” Dahlqvist och på den vägen gick det. “-Jag tror det tog en timme, sen var vi överens, säger Perra”.

Adam får nu agera som spelare och det ser han fram emot. Han säger också att anledningen till att han valde Hylte/Halmstad är att vi har en bra herrcoach och att alla får göra sin röst hörd.

Härliga ord och vi hälsar både Adam och Annie välkomna till klubben.

Text Eva Alberti

Bild Leif Nilsson