“Ska vara ödmjuka och hungriga”

Habo Wolley besöker Falkhallen på onsdagskväll. Habo har ett nästan helt nykomponerat lag, även om det finns några ansikten ni kommer att känna igen. FVBKs unga trupp är hungrig för varje poäng och ska återigen visa att vi är starka hemma. 

Habo har bara en spelare kvar från förra årets lag. Det betyder dock inte att de är utan rutin. Högerspiker Adnan Herco var Habos poängkung i många år och nu gör sin förväntad comeback. Adnan ger Habo en stor anfallsutväg som de kan lita på i både bra och tuffare lägen. Duktiga passare Jackson Maris är Habos spelande tränare i år. Ni känner igen Jackson från förra årets spännande kvartsfinalserie där Tierp pushade FVBK i fyra tuffa matcher. Hylte fostrade Johan Skoogh har också flyttat till Habo efter många elitsäsonger i moderklubben. Och det finns även en Falkenbergs son i Habo i år. Välkommen tillbaka till Falkhallen, Sebbe Angel!

FVBK har börjat säsongen på bästa möjliga sättet med fyra raka vinster. Killarna tränar bra och utvecklar sig hela tiden. Om segertrenden ska fortsätta måste vi förstå att alla andra lag också tränar och utvecklar sig. Med andra ord ska vi vara ödmjuka, hungriga och kämpa som ett LAG för varje boll. Håller vi till konceptet blir det gott om spännande volleyboll för våra trogna fans att njuta av. Vi ses i Falkhallen!

– Coach Patrick Aparicio

FVBK – Habo Wolley, onsdag 1 november kl 19:00, Falkhallen