LIVE-TV FRÅN UPPTAKTSTRÄFFEN (STARTAR 13:25)

I dag, tisdag, livesänder vi Elitseriens upptaktsträff i Falköping! Häng med här på elitserienvolleyboll.se eller på Svensk volleybolls officiella Facebooksida från 13.25. Videospelaren finns längst ner i artikeln!

Helgen 7-8 oktober går elitseriesäsongen 2017/18 igång med dunder och brak och sammanlagt tolv (!) matcher. Premiären föregås av en upptaktsträff som arrangeras av serieföreningen Svensk Elitvolleyboll (SEV) i dag, tisdagen den 3 oktober.

Alla klubbar är på plats och finns representerade av huvudtränare och profilspelare. Nyförvärv, spelarförluster, utmaningar och målsättningar presenteras. Dessutom avslöjas både tränarnas och fansens guldtips (läs mer om fansens guldtips här).

Tabellplaceringarna i grundserien 2016/17 avgör presentationsordningen. Laget som kom sist i grundserien är först upp på scenen, därefter följer laget som kom näst sist, och så vidare. Sist ut att presentera är nykomlingarna. Avslutningsvis avslöjas tränarnas guld- och GP-tips.

Sändningen produceras av Onlineresultat och pågår från cirka 13.25 till 16.45, med en kvarts paus omkring 15.00.

FULLSTÄNDIGT PROGRAM
13.30 – 15.00: Damlagen presenteras

Presentationsordning: 1. RIG Falköping, 2. Lunds VK, 3. Sollentuna VK, 4. Svedala VBK, 5. Gislaveds VBK, 6. Lindesberg VBK, 7. Örebro VBS, 8. Hylte/Halmstad VBK, 9. Engelholms VS, 10. Linköpings VC, 11. Degerfors VK Orion.

15.15 – 16.45: Herrlagen presenteras
Presentationsordning: 1. RIG Falköping, 2. Vingåkers VK, 3. VBK Tierp, 4. Södertelge VBK, 5. Sollentuna VK, 6. Habo WK87, 7. Örkelljunga VK, 8. Falkenbergs VBK, 9. Hylte/Halmstad VBK, 10. Linköpings VC, 11. Lunds VK (nykomling).

KOMPLETT SPELSCHEMA
Elitserien damer
Elitserien herrar