Upptaktsträffen livesänds på elitserienvolleyboll.se

Elitseriepremiären är drygt en vecka bort och den 3 oktober vankas upptaktsträff i Falköping. Nu står klart att träffen livesänds!

Helgen 7-8 oktober går elitseriesäsongen 2017/18 igång med dunder och brak och sammanlagt tolv (!) matcher. Elitserienvolleyboll.se har tidigare rapporterat att premiären föregås av en upptaktsträff, som arrangeras av serieföreningen Svensk Elitvolleyboll (SEV).

Träffen hålls tisdagen den 3 oktober i Falköping. Alla klubbar kommer finnas representerade av huvudtränare och profilspelare. Nyförvärv, spelarförluster, utmaningar och målsättningar presenteras av var och en av klubbarna. Dessutom avslöjas både tränarnas och fansens guldtips (läs mer om fansens guldtips här).

Elitserienvolleyboll.se har i dag glädjen att meddela att upptaktsträffen livesänds via Svensk volleybolls Facebooksida och här på elitserienvolleyboll.se. Onlineresultat, med Johan Bengtsson i spetsen, agerar producent.
– Det är fantastiskt kul att vara med under försnacket inför Elitserien och även ge möjlighet till resten av Sverige att följa det live. Efter några års sändningar av Örkelljunga VK:s matcher känns det bra med både variation och nya utmaningar. Sätt er bekvämt framför en skärm på tisdag så ses vi då, och såklart även under alla Örkelljungas hemmamatcher under säsongen, säger Johan Bengtsson.

PROGRAM
13.30 – 15.00: Damlagen presenteras.
Tabellplaceringarna i grundserien 2016/17 avgör presentationsordningen. Laget som kom sist i grundserien är först upp på scenen, därefter följer laget som kom näst sist, och så vidare. Sist ut att presentera är nykomlingarna Linköpings VC och Degerfors VK Orion. Avslutningsvis avslöjas tränarnas guld- och GP-tips.

15.15 – 16.45: Herrlagen presenteras.
Tabellplaceringarna i grundserien 2016/17 avgör presentationsordningen. Laget som kom sist i grundserien är först upp på scenen, därefter följer laget som kom näst sist, och så vidare. Sist ut att presentera är nykomlingarna Lunds VK. Avslutningsvis avslöjas tränarnas guld- och GP-tips.

KOMPLETT SPELSCHEMA
Elitserien damer
Elitserien herrar

Foto: falkenbergsbild.se