Derbyt byter starttid

Stekheta derbyt mellan Örebro och Lindesberg byter starttid. Matchen flyttas fram från 15.00 till 12.00 på lördag.

Beslutar grundar sig i att matchen krockade med slutspelet i futsal, som skulle spelas samtidigt i samma arena.

”Efter att ha letat efter alla möjliga lösningar, nya datum och tider så har vi tillsammans med futsalen, Lindesberg och förbundet kommit fram till att minst dåliga lösning är att spela matchen ändå på lördagen”, skriver Örebro volley på sin hemsida.

Det är två formstarka lag som kommer till drabbningen. Örebro har tre raka segrar, medan Lindesberg slog guldfavoriten tillika serietvåan Hylte/Halmstad den gångna helgen. Som extra krydda kan Örebro vid seger säkra tredjeplatsen grundserien. Linde-triumf skulle i sin tur betyda att kampen om gynnsammare slutspelslottning tätnar.

Foto: Falkenbergsbild

LÄS MER
Tabellen – Damer
Tabellen – Herrar
Spelschema – Damer
Spelschema – Herrar