Onsdagens åttondel spelas med begränsat åskådarantal

Åttondelsfinalen mellan Södertelge VBK och Vingåkers VK, som avgörs i Täljehallen i Södertälje 19:00 onsdagen den 11 mars, spelas med begränsat antal åskådare med anledning av coronaviruset.

Under eftermiddagen onsdagen den 11 mars gick Folkhälsomyndigheten ut med rekommendationer om att sammankomster med mer än 500 personer inte bör hållas med anledning av coronautbrottet. I väntan på beslut från regeringen och riktlinjer från Riksidrottsförbundet kommer Svenska Volleybollförbundet följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket får direkt påverkan på onsdagens åttondelsfinal mellan Södertelge och Vingåker som spelas i Täljehallen, Södertälje, 19:00. Antalet personer som får vistas i hallen begränsas till max 500.

På volleyboll.se kan du läsa mer om Svenska Volleybollförbundets hållning till coronaviruset.