Elitseriehelg med SM-finalrepris, derbyn och dubbla livesändningar

Elitserienvolleyboll.se levererar länkar till livescore och livesändningar inför helgens elitserieomgång!

Blott fyra (!) grundserieomgångar återstår innan vi servar igång elitseriesäsongens crescendo: SM-slutspelet. Helgen 8-9 februari bjuder på totalt tio elitseriematcher. Bland höjdpunkterna har vi dubbla derbyn. På damsidan är det dukat för helskånsk batalj när serieledande Engelholm tar emot Lund på söndag.

På herrsidan är det i sin tur länsderby mellan Södertelge och stekheta Sollentuna, som inom loppet av några veckor spelat hem en GP-titel såväl som besegrat guldfavoriten Hylte/Halmstad i en gastkramande femsetare. Den som har möjlighet bör se matchen på plats i Täljehallen, där det vankas sponsormatch och publikfest! För den som får förhinder finns det en sändning att tillgå här på elitserienvolleyboll.se. Matchstart 16:00 på söndag!

Utöver derbybataljerna väntar också en SM-finalrepris där utmanaren Hylte/Halmstad tar emot svenska mästaren Linköping på lördag eftermiddag. Efter en tung höst och vinter, fylld av skador och sjukdom, har östgötarna visat gott gry på sistone. Drabbningen med serieledarna från Halland blir helt klart ett riktigt elddop för LVC, som ovanlighetens skull slår ur underläge när vi nu närmar oss slutspelstider.

Dessutom hittar vi ett par intressanta möten som rör de nedre halvorna av respektive tabell. På damsidan ser vi bland annat tian Värnamo ta emot elvan Svedala för en match mellan två lag som bevisligen är i stort behov av poäng. Matchen startar 15:00 på lördag eftermiddag och livesänds här på www.elitserienvolleyboll.se! Motsvarande drabbning på herrsidan utgörs av lördagsmatchen där niondeplacerade Vingåker gästar jagande tabelltian Säter.

Två livesändningar

Helgen bjuder alltså på dubbla livesändningar. På lördag ser vi nykomligen Värnamo ta emot Svedala. På söndag ser vi länsderbyt Södertelge-Sollentuna. Matcherna livesänds här på elitserienvolleyboll.se!

Se matcherna som pay-per-view (69 kr/st) eller med Elitpaketet.  Köp din värdekod nedan och häng med när elitseriesäsongen 2019/20 dundrar vidare mot SM-slutspelet! Koden är en värdehandling, spara den på ett säkert ställe. Köper du en match som pay per view är koden kopplad till den specifika match du köpt och kan inte lösas in för att se andra matcher.

DAM
2020-02-08
14:00 – Hylte/Halmstad vs Linköping
15:00 – Lindesberg vs Sollentuna
15:00 – Värnamo vs Svedala (livesänds – köp värdekod och se matchen!)
16:00 – Örebro vs Gislaved
Livescore från samtliga volleybollserier!

2020-02-09
16:00 – Engelholm vs Lund
Livescore från samtliga volleybollserier!

HERR
2020-02-08
15:00 – Säter vs Vingåker
16:00 – Habo vs Lund
16:30 – Hylte/Halmstad vs Linköping
Livescore från samtliga volleybollserier!

2020-02-09
16:00 – Örkelljunga vs Falkenberg
16:00 – Södertelge vs Sollentuna (livesänds – köp värdekod och se matchen!)
Livescore från samtliga volleybollserier!

KOMMANDE SÄNDNINGAR
8 februari – 15:00 | Värnamo vs Svedala (d)
9 februari – 16:00 | Södertelge vs Sollentuna (h)
16 februari – 17:00 | Falkenberg vs Hylte/Halmstad (h)
20 februari – 19:00 | Gislaved vs Hylte/Halmstad

DATUM ATT HÅLLA KOLL PÅ
5-6 oktober 2019: Premiärhelg
8 december 2019: Halva grundserien spelad. Åtta lag (fyra dam, fyra herr) kvalificerar sig för Grand Prix.
18-19 januari 2020: Grand Prix i Uppsala
1 mars 2020: Sista grundserieomgången blir komplett
4 mars 2020: SM-slutspelet startar med åttondelsfinaler
Slutet av april: Svenska mästare koras

LÄS MER
Grand Prix-guld till Örebro och Sollentuna
Coacherna tippar: EVS och H/H vinner SM-guld
Elitseriesäsongen 2019/20
Supervärvningen: Marcus Nilsson återvänder till moderklubben

Foto: Robert Boman, Daniel Lubner. Montage: Joakim Bengtsson.