Här är matcherna som livesänds i oktober

Efter den gångna helgens rivstart, med hela tolv matcher och fyra TV-produktioner, kan vi idag presentera de kommande oktobersändningarna. Under veckorna som följer får vi njuta av ytterligare sex matcher som sänds här på elitserienvolleyboll.se!

Elitserievolleyboll upplevs bäst på plats, men det är också en fruktansvärt bra TV-sport! Därför är det med stor glädje elitserienvolleyboll.se i samarbete med Sportsground kan erbjuda totalt tio webbsändningar under oktober, premiärmånaden för elitseriesäsongen 2019/20.

Den gångna helgen producerades fyra sändningar, två i Linköping och två i Halmstad. Där och då fick vi bland annat se ett svängigt femsetsdrama mellan svenska mästaren Linköping och alltid svårslagna Örkelljunga, en skrällartad premiärseger för Sollentunas damer som gästade topptippade Hylte/Halmstad, samt superstjärnan Marcus Nilssons imponerande elitseriecomeback efter ett nästan två decennier långt proffsäventyr.

Blickar vi framåt ser det också minst sagt lovande ut. Oktober månad innehåller alltså ytterligare sex livesända elitseriematcher. Bland bataljerna finns både klassiska länsderbyn och heta rivalmöten.

Matcherna sänds som pay per view (69 kr/st). Köp din värdekod nedan och häng med när elitseriesäsongen 2019/20 kliver in i nästa fas! Koden är en värdehandling, spara den på ett säkert ställe. Koden är kopplad till den specifika match du köpt och kan inte lösas in för att se andra matcher.

KOMMANDE OKTOBERSÄNDNINGAR
10 oktober – 19.00 | Habo vs Hylte/Halmstad (h)
11 oktober – 19.00 | Örebro vs Lindesberg (d)
13 oktober – 16.00 | Engelholm vs Hylte/Halmstad (d)
20 oktober – 15.00 | Lund vs Svedala (d)
20 oktober – 17.00 | Falkenberg vs Lund (h)
24 oktober – 19.00 | Sollentuna vs Södertelge (h)

DATUM ATT HÅLLA KOLL PÅ
5-6 oktober 2019: Premiärhelg
8 december 2019: Halva grundserien spelad. Åtta lag (fyra dam, fyra herr) kvalificerar sig för Grand Prix.
18-19 januari 2020: Grand Prix i Uppsala
1 mars 2020: Sista grundserieomgången blir komplett
4 mars 2020: SM-slutspelet startar med åttondelsfinaler
Slutet av april: Svenska mästare koras

LÄS MER
Premiärsvepet del 1: Skakade mästare ordnade premiärsegrar – nykomlingen drömstartade
Premiärsvepet del 2: ”Max” makalösa comeback – ”utslagna” Lund tog revansch
Coacherna tippar: EVS och H/H vinner SM-guld
Elitseriesäsongen 2019/20
Supervärvningen: Marcus Nilsson återvänder till moderklubben

Foto: Robert Boman, Daniel Lubner. Montage: Joakim Bengtsson.