Dags för bronsmatcher!

Efter ett kortare uppehåll är det även dags för bronsmatcherna att starta för de lag som inte tog sig ända fram till final. Samtliga bronskamper inleds under onsdagskvällen!

Hylte/Halmstad mot Lindesberg och Sollentuna mot Falkenberg. Det är lagen som gör upp om bronsmedaljerna på dam- och herrsidan. Samtliga bronskamper inleds under onsdagskvällen.

DAM

I damernas Elitserie är det Hylte/Halmstad mot Lindesberg som gäller i kampen om brons säsongen 2018/19. För Hylte/Halmstad tog det stopp mot Örebro i semifinalserien som till slut slutade 3-1 i matcher i favör till Örebro. Fjolårets finallag Hylte/Halmstad fick alltså istället sikta in sig på bronsbatalj i årets upplaga av Elitserien. De gör upp med Lindesberg om tredjeplatsen.

Ett Lindesberg som ställdes mot regerande mästarna Engelholm, som förutom en förlust under kvartsfinalserien mot just Hylte/Halmstad inte förlorat en enda match under säsongen. Lindesberg kunde inte heller stoppa giganterna EVS utan fick se finalplatsen förlorad efter tre raka förluster.

Bronsmatcherna spelas i bäst av två matcher och det är Hylte/Halmstad som inleder på hemmaplan med matchstart 19:00.

HERR

På herrsidan är det Sollentuna och Falkenberg som spelar om bronsmedaljerna. Sollentuna fick se sig besegrade i tre raka matcher mot Linköping i semifinalserien. Även Falkenberg förlorade i tre raka men serien mot Hylte/Halmstad var desto jämnare resultatmässigt. Nu är det dock bäst av två matcher som gäller för de två lagen i kampen om tredjeplatsen.

Bronsserien inleds i Sollentuna med matchstart 19:00.

DAM

2019-04-24 19:00 – Hylte/Halmstad vs. Lindesberg (Livesändning!)
2019-04-28 16:00 – Lindesberg vs. Hylte/Halmstad

HERR

2019-04-24 19:00 – Sollentuna vs. Falkenberg (Livesändning!)
2019-04-27 15:00 – Falkenberg vs. Sollentuna

Foto: Glenn T Unger och Robert Boman.