Hylte/Halmstads damer presenterar nyförvärv

Från amerikanskt håll kan vi idag presentera Emmy Allen som spelat volleyboll på Gonzaga i Washington och beachvolleyboll på Louisiana State.

Hon är lite unik Emmy Allen, hon har en svensk agentur fast hon kommer från USA. Det var hennes agentur som kontaktade klubben och presenterade Emmy. Hon har drömt om att bli proffs i volleyboll, ända sen hon hon var åtta år gammal och började spela. Sen några år tillbaka kombinerar hon även volleyboll och beachvolleyboll.

Emmy är en allroundspelare som kan det mesta. Dick Runesson, tränare i H/H:s damlag, säger att han är mycket nöjd med att hon ville komma hit. Som han också säger: ”-Hon kan slå hårt, rulla, slå över axeln, ja allt. Dessutom är hon en stabil servemottagare, en bra defensiv spelare och hon har en förmåga att anpassa sitt anfall efter motståndet.”

Givetvis kommer vi söka efter fler spelare innan laget är fulländat. Bara att vänta så kommer säkert fler damer presenteras innan serien sätter igång med hemmamatch söndag 29 september kl 13.00 i Halmstad Arena.

Text Eva Alberti

Bild Leif Nilsson