SVBK och Habo i helgens enda drabbning

I helgen avgörs U23-SM i Södertelge. Därmed har elitserielagen spelledig helg för första gången den här säsongen. Men det finns undantag. Södertelge VBK och Habo Wolley gör under lördagen upp i en viktig drabbning där vinnaren hakar på lagen i den övre halvan av tabellen.

Matchen spelas i Täljehallen, samma arena som tidigare nämnda U23-SM avgörs i på lördag och söndag. Under lördagen avverkar U23-turneringen den första av två speldagar. Framåt kvällskvisten tar elitlagen i SVBK och Habo över showen. Från 19:00 bjuder de deltagande i U23-SM på högklassig elitserievolleyboll.
– Vi testar ett nytt grepp och hoppas det ska vara uppskattat bland U23-deltagarna. Förhoppningsvis blir det ett lyckat koncept som ger mycket folk på läktarna, säger Södertelges Lars Broström, som agerar tävlingsledare för U23-SM.

MATCHINFO
Södertelge vs Habo
19:00 – Täljehallen, Södertälje
Livescore finns här!