Elias ställs mot sin moderklubb för första gången.

ÖVK har haft början av veckan på sig att repa nytt mod efter debaclet i Hemmapremiären mot Falkenberg, vi tar några frågor med tränare Jonas Svantesson.
Hur känns det i truppen nu efter hemmapremiären?
– Klart att vi hade en olustig känsla efter matchen mot Falkenberg när vi träffades i måndags, alla vill ju vinna och vi lägger ned mycket tid för att vinna men vi har pratat lite om förväntningar, förberedelser och prestation.
Hur har då träningarna sett ut i veckan?
– Det har sett riktigt bra ut men det har det gjort under en längre tid, vi ska försöka få med oss det spelet till matchen också, vi har gjort bra prestationer under de flesta matcher under försäsongen och premiären nere i Lund så vi ska hitta tillbaka till den känslan och de förberedelserna vi hade då.
Vi har också tagit ett snack med ÖVKs nya libero Elias Andréasson som kom från Habo denna säsongen till ÖVK.
Hur känns det nu att göra första matchen mot din gamla klubb?
– Självklart känns det lite märkligt, det är fortfarande ovant att dra på sig ÖVK tröjan men Habo har bytt ut nästan hela laget så det är inte så många spelare kvar. Men jag har aldrig spelat volleyboll för en annan klubb än Habo, så det är klart att det känns märkligt att stå på andra sidan, men samtidigt en bra känsla såklart.
Hur har tiden i ÖVK varit så här långt?
– Mycket bra, det är ett lätt gäng att smälta in i och allt har gått över förväntan. Jobbar på en skola i Örkelljunga och trivs jättebra, nära till där jag bor och nära till hallen så allting har fallit väl på plats och ett plus såklart är att jag har trevliga arbetskamrater också får inte glömma att nämna dem, säger Elias med ett leende.
Det märks på Elias att han har smält bra in i laget, han har redan blivit en stor del av laget såväl på plan som utanför plan.
Rapporterna säger att ÖVK kommer att ha samma trupp som mot Falkenberg, inga skador eller sjukdomar, peppar, peppar…………….