Ny säsong – nytt utseende

Säsongen 2017/18 närmar sig med stormsteg! För att fira in seriestarten har elitserienvolleyboll.se fått ett ansiktslyft.

Den tidigare så mörka och i princip genomgående svarta sajten har fått ett nytt och fräscht utseende. Färgerna är ljusare och strukturen har förbättrats. Samtidigt har de blåa inslagen blivit fler för att överensstämma med den grafiska profilen.

Elitserienvolleyboll.se lanserades december 2016, mitt under pågående säsong. Sedan dess har redaktionen och elitserieföreningarna tillsammans publicerat över 350 artiklar på sajten.
– Den nya hemsidan har verkligen inneburit ett lyft, både vad gäller innehåll och utseende. Tack vare det fina samarbetet med elitklubbarna är elitserienvolleyboll.se en levande sajt som ständigt uppdateras med nyheter, säger Herman Sewelén, kommunikatör Svensk volleyboll.

Elitserienvolleyboll.se är en av Svensk volleybolls sajter och landets mest heltäckande informationskälla om Sveriges högstaliga i volleyboll. Sajten ger dig de senaste nyheterna om landets bästa klubbar och spelare. Här hittar du också tabeller, statistik, laginformation och mycket annat.