Klart med ny passare i ÖVK

Som vi skrev i förrgår så valde Shun Imamura att gå till den Israeliska ligan och det har varit ett hårt jobb att hitta Shuns ersättare, nu tror vi att vi har hittat rätt.
Markos Galiotos blir den nya passaren i ÖVK 2017/2018, en ung Grekisk kille som har spelat i högsta ligan i Grekland i 3 år, han anses i Grekland att vara en mycket talangfull passare och spås en lysande framtid. Han har spelat två säsonger i storklubben Olympiakos och har fått en mycket tuff träning av bra tränare och bra spelare runt omkring sig. Senaste säsongen spelade han i Hraklis Chalkidas som första passare och fick ta ett stort ansvar.
Jonas Svantesson tränare i ÖVK kommenterar nyförvärvet:
– En ung kille på 21 år som redan har skaffat sig erfarenhet av spel på en hög nivå, bra teknik och fysik gör honom väldigt spännande att jobba med. Han har en orädd spelstil och är van att spela snabbt, precis en sån passare vi har letat efter.
Markos Galiotos kommenterar själv sitt val att gå till Sverige så här:
– Jag är väldigt glad att ha fått den här chansen att spela i Sverige och utomlands i min ålder de är få som får den chansen och jag tänker ta tillvara på den och göra mitt yttersta för att laget ska nå sina mål denna säsongen. Jag har tittat på några matcher med ÖVK från förra året och det ska bli kul att spela med detta laget på den nivån och försöka pusha alla att ta ett steg till.